Kako IO SNS-a meri rad gradonačelnika Gvozdenovića?

image„Izmerićemo svačiji rad i svačije ponašanje biće predmet analize“, poručio predsednik IOSNS Darko Glišić ne štedeći i ministarske funkcije . Ima li razloga da se gradonačelnik Valjeva zabrine? Ili je odgovor već stigao u vidu preporučenih smena?

Predsednik IO SNS Darko Glišić u izjavi za Prvu televiziju rekao da će u“ narednim danima svačiji rad i svačije ponašanje biti predmet analize“. U Valjevu je u avgustu u samo tri dana razlike isti IO najpre oštro kritikovao Gvozdenovića zamerajući mu mnogo toga pa je čak Glišićev potpredsednik Branko Malović saopštio da su odluke GO do daljeg takoreći suspendovane , a i da je on koordinator u narednom periodu, tri dana kasnije, Gvozdenoviću je data puna podrška, a krivica svaljena na neke od njegovih najbližih saradnika.
S obzirom da Glišić sada najavljuje merenje učinka i ponašanja postavlja se veliko pitanje kako Glišić pa i IO gledaju na milione koje se odlivaju za reklame, vozni park, reprezentaciju? Kako se ocenjuje nastup i intervju na Studiu B pri čemu je pored novinarske profesije i Društvo sudija reagovalo osudjujući delove izjava?
Kako IO SNS-a pa i Darko Glišić ocenjuju odustajanje od velikih projekata i samo 20% realizacije kapitalnih investicija?
Glišić u istom intervjuu kaže da su mnogi stavili ime Aleksandra Vučića za izbore što je bio slučaj i u Valjevu kada se nakon izbora jasno videlo da je izbore dobio upravo Vučić, a ne Gvozdenović? Ako ova tvrdnja možda nije tačna , možemo li da pretpostavimo koliko bi glasova dobio Gvozdenović na nekoj drugoj listi? Da li je javnost zaboravila da je Gvozdenović nekada bio u SPO-u pa potom prešao u GG Pobeda, a potom brzo preveo pet odbornika u SNS? Da li takva osoba jeste stožer i oslonac, sigurnost za bilo koju partiju?
Hoće li IO SNS-a postaviti ključno pitanje svojim stranačkim kolegama u Valjevu: Ako tvrdite da sledite Vučića kako ga sledite? Zašto ne radite kao on?
Ili će pak biti kao u avgustu u Valjevu? A možda ne znamo sve o onome što je usledilo nakon sastanaka?
Ako je verovati Glišiću, javnost ne zna sve.

foto: screenshot “Otvoreni studio“ – 23.03.2018
S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.