Rekonstrukcija pruge od Valjeva sledeće godine

imageMinistarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla je da je Srbija posle više od 30 godina rekonstruisala prvu deonicu barske pruge, od Resnika do Valjeva, u dužini od 77,6 kilometara, a da se ove godine radi projektna dokumentacija za nastavak rekonstrukcije, na deonicama od Valjeva do granice sa Crnom Gorom.

Ona je rekla da je Srbija posle više od 30 godina rekonstruisala prvu deonicu barske pruge, od 77,6 kilometara, Resnik-Valjevo, a da se ove godine radi projektna dokumentacija za nastavak od Valjeva do granice s Crnom Gorom.
“Iduće godine očekujemo nastavak radova na rekonstrukciji barske pruge, koji bi mogli biti završeni do kraja 2020. ili početkom 2021. Godine”, navela je ona.
“Infrastrukturno povezivanje je siguran put za bolji život gradjana, i svaki put, bilo da je auto-put, da je regionalni ili da spaja dve države, od velikog je značaja. Na tome ćemo ubuduće mnogo više raditi zajedno sa Crnom Gorom, jer nije dovoljno ako svaka država vodi računa samo o svojoj infrastrukturi”, rekla je Mihajlović, navodi se u saopštenju njenog ministarstva.

Beta

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.