Preuzmite penzionerske kartice

imageRepublički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere iz grada Valjeva i valjevskih opština da će od 12. jula moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice. Penzioneri sa prebivalištem u Valjevu mogu preuzeti penzionerske kartice u Filijali RF PIO Valjevo, Prote Mateje 4 ,svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Penzioneri Uba, Lajkovca i Ljiga moći će da preuzmu svoje kartice svakog radnog dana, od 8 do 15 časova. Korisnici iz Uba mogu preuzeti penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Valjevo u Ubu, Kralja Petra I 31. Svoje kartice penzioneri Lajkovca će preuzimati u Ispostavi Filijale Valjevo u Lajkovcu,Kneza Miloša 3. Penzioneri Ljiga mogu da preuzmu penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Valjevo u Ljigu, Svetog Despota Stefana 1.
Penzioneri Mionice će svoje kartice preuzimati sredom od 8 do 15 časova u Ispostavi Filijale Valjevo u Mionici, Mite Rakića 1, dok će penzioneri Osečine svoje kartice moći da preuzmu četvrtkom od 8 do 15 časova u Ispostavi Filijale Valjevo u Osečini, Braće Nedića 20.
Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument /lična karta ili pasoš/ da bi preuzeli karticu. Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. februara 2018. godine. Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.
RFPIO
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.