Agencija koja je prevarila turiste iz Valjeva prestala da radi

imageČačanska agencija "Jazz Travel", preko koje je među više od 80 putnika iz nekoliko gradova Srbije, u ponedeljak veče trebalo da otputuje i 12 turista iz Valjeva u Paraliju i Olimpik bič, prestala je sa radom!

Nesuđeni turisti su u ponedeljak veče pošli iz Čačka, ali umesto do dva grčka letovališta, stigli su do Kragujevca i Kraljeva, kada je vlasnik ove agencije Goran Pavlović otkazao aranžman tako što je obavestio vozače autobusa da se putovanje završava.
"Jaz Travel" prestaje da postoji samo nekoliko dana posle ovog skandala, pošto je Pavlović poslao dopis subagentima i Nacionalnoj asocijaciji turističkih agencija YUTA, u kojem obaveštava da prestaje sa radom.
"Turistička agencija „Jazz Travel“ prestaje sa radom. Time se sva ugovorena putovanja za letnju sezonu u Grčkoj otkazuju. Ujedno se utvrđuje radno vreme agencije u narednih 15 dana u trajanju od 11 do 13 sati, za prijem reklamacija i zahteva za povraćaj novca od strane oštećenih putnika", piše u tom obaveštenju.
Policija Pavlovića tereti da je putnike oštetio za oko 1,3 miliona dinara, a vlasnik “Jazz Travela” je obećao da će klijente obešteti prodajom svojih autobusa.
Većina putnika koji su u ponedeljak trebali da otputuju u Grčku najavila je tužbe protiv njega. Mali broj njih, tek četvoro Valjevaca, imalo je sreće da im subagent ovog aranžmana, agencija “Big Eneks” iz Valjeva, odmah iz sopstvenih sredstava obezbedi alternative i pronađe novo letovanje u Grčkoj, gde su već otputovali.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.