Slava JKP Vodovod uz donaciju Bolnici

 

imagePovodom slave JKP Vodovod Sveti Justin Ćelijski , ovo preduzeće u dogovoru sa svojim dobavljačima doniraće sredstva Opštoj bolnici u Valjevu. Vodovod u ovoj godini nastavlja radove na rekonstrukciji vodovodne mreže.

Pred samu svečanost u ovom preduzeću NO Vodovoda praktično je sveo računicu za 2017. godinu pri čemu je konstatovano da je Vodovod prošlu godinu završio sa 17 miliona dinara dobiti. „ U 2018. godini uz rekonstrukciju dve crpne stanice koje su od izuzetnog značaja za snabdevanje grada vodom uradili smo osam kilometara vodovodne mreže, a nastavljamo sa daljim uvodjenjem daljinskog praćenja i analizom rada i crpnih stanica i stanja u rezervoarima“, rekao je na svečanosti direktor JKP Vodovod Djordje Milanović.
Kako kaže sama slava i njena simbolika prilika su za dogovor koji je postignut sa dobavljačima o zajedničkoj donatorskoj akciji. „Želeli smo da sve ima i jedna humanitarni karakter i nadam se da će i ubuduće tako biti , naime mi smo se dogovorili da svako od njih odredi jedan iznos koji će uplatiti valjevskoj bolnici. Inicijativa je moram reći potekla od jednog dobavljača iz Beograda koji je video da se u Valjevu donatorstvom pomaže bolnica pa smo mi posredovali kod ostalih dobavljača i vrlo brzo postigli dogovor o tome“, objašnjava Milanović.
Za naredne dane Milanović najavljuje tender za rekonstrukciju crpnih stanica Radino brdo, Smrdan i Mrčić 1, a već je završena prva faza rekonstrukcije stare fabrike vode.“Nabavili smo i novi kamion koji bi trebao da bude isporučen narednih dana, a sklopili smo i ugovor za nabavku opreme za fabriku vode na Divčibarama. Tako da na svim poljima ima pomaka. Videćete i sami kako će izgledati naš izveštaj za 2017.godinu koji je uradjen po ugledu na slovenačka preduzeća sa mnogo informacija, dijagrama, grafikona i zaista do tančina objašnjenim radovima koje smo imali i svima će biti mnogo jasnije šta i kako radimo. Pre svega je najvažnije da pijemo u Valjevu najkvalitetniju vodu u Srbiji “, kaže Milanović.
Kako se moglo čuti upravo su završena dva kraka vodovoda u Jasenici, u toku je izgradnja vodovodne mreže ka Dupljaju , Špoljarićeva ulica bi već danas trebalo da bude završena , a u toku su i radovi u Trsteničkoj ulici.

S.V.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.