Milutinović šampion Djerdapa

imageReli vozač , Valjevac Željko Milutinović ozbijan je favorit za jedno od postolja na predstojećem reliju koji će biti održan početkom jula u Mionici. Milutinović na Otvorenom šampionatu Djerdap 2018 koji se vozio uz tok Dunava zauzeo prvo mesto..

Na Otvorenom šampionatu koji je upravo završen učestvovalo je 28 posada medju kojima čak dve posade iz Bugarske. Vremenske prilike koje su bile promenljive, sparina pa i kiša nisu omele na stazi Milutinovića da još jednom pokaže svoje vozačko umeće. Nije tajna da je valjevski reli kao disciplina oživeo poslednjih godina zahvaljujući osnivanju Avako reli tima, čiji je Milutinović jedan od osnivača i koji ima čak šest posada. Njihovo učešće na reli stazama je više nego preoznato , a Milutinović je upravo vozio i staze u regionu. Za suvozača u vozilu (Reno Klio RS N3) izabrao je Gorana Rabasovića. Na završenom reliju Djerdap 2018.godine vidjeno je još nekoliko članova ovog kluba u posadama: Ninović, Pivaljević, Bugarski , Djukić, Maksimović , Kosojević.
Predstojeći šampionat biće održan 7. I 8. Jula u Mionici , a od Valjevaca predvodjenih Milutinovićem se očekuje najviše . Za samu stazu kažu da će biti vrlo uzbudljiva I izazovana za vozače, a Avako tim vodi u kokurenciji reli klubova.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.