Srbijanka bolja od Kraguja

imageU 16 kolu 1B lige ekipa Srbijanke014 ,sigurnom i odgovornom igrom savladala je ekipu Kraguja iz Kragujevca rezultatom 3-0 25-14/25-11/25-11.

Iako bez povredjene Ivana Bojičić i bolesne kapitena Nikoline Tomić četa Slobodana Ivovića delovala je sigurno od početka utakmice. Ponovo su u igri bila oba tehničara Marta Ristivojević i Marija Nenadović koje su menjale ritam igre i sigurno vodile ekipu ka pobedi.
Od prvog poena u postavi je bila Ivana Jerinić pionirka Srbijanke kao i oporavljena Sladjana Pantelić,koja se posle tri nedelje pauze zbog povrede vratila na teren.
Jos jedna devojčica iz redova Srbijanke Andjela Lakićević odigrala je skoro celu utakmicu na visokom nivou i pokazala da na nju mora ozbiljno da se računa.
U trećem setu na parketu su bile sve tri pionirke Ivana Jerinić,Marija Doksas,Maša Djedović ,sa kadetkinjom Andjelom Lakićević i uz Mariju Nenadović,Anastasiju Maksimović i Tijanu Ranitović delovale su sigurno i bez greške odigrale zajedno .
Jednom rečju ceo tim delovao je sigurno i odgovorno tako da je meč vrlo brzo bio završen
Srbijanka je igrala u sastavu:Pantelić 4-Maksimović 12-Jerinić 8- Lakićević 10-Ranitović9-Doksas 9-Pandeva 3- Ristivojević 5, Djedović,Tomić,Nenadović 2-Savić

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.