Kalendar „Okom ljubitelja piva“

imageValjevska pivara promovisala je novi kalendar koji je nastao od fotografija gradjana I ljubitelja piva koji su samoinicijativno snimke piva sa različitih mesta i delova sveta slali Pivari.

Valjevska pivara je za Novu 2018. godinu prvi put uradila kalendar sa fotografijama vernih ljubitelja Valjevskog piva, nazvan “Okom ljubitelja Valjevskog piva”. Nastao je od fotografija potrošača koje su tokom prošle godine objavljivane na Fejsbuk stranicama Valjevsko pivo i Valjevska pivara. Od ogromnog broja slika koje su stizale 2017. godine u kalendaru se našlo mesta za 32 fotografije od 29 autora iz Valjeva, Ljubovije, Krupnja, Lazarevca, Šapca, Kosjerića, Ivanjice, Osečine, Pecke, Beograda, Mionice i Nove Varoši.
Na promociji kalendara bili su prisutni I brojni gradjani čije su se slike našle u kalendaru. “ Danas imamo promociju kalendara koji smo napravili nazvali “Okom ljubitelja valejvskog piva”. Hvala svima koji su poslali fotografije , a bilo ih je na stotine i zato nam nije bilo lako da izaberemo 30 koje će se naći u kalendaru. Trudili smo se da to budu I fotografije iz raznih krajeva svuda gde su naši potrošači I ljubitelji piva”, rekla je Slavica Tomašević pomoćnik direktora Pivare.

image Dušan Arsenić koji je učestvovao u odabiru fotografija posebno je govorio o brendu I činjenici da je brend obavezujuća odrednica koja se stvara uz mnogo truda, rezulatata ozbiljnosti u radu I kvalitetu. “ Meni se čini da što se Valjeva tiče jedini pravi bend je Valjevsko pivo. Meni kao čoveku koji ovde živi I radi I kao neko ko učestvuje u izradi vizuelnih elemenata Pivare stalo je da se brend održi bio sam obradovan činjenicom da fotografije pristižu , da se postavljaju na društvenim mrežama. Ipak bio sam skeptičan da li je moguće napraviti Kalendar baš ove godine Ipak kad sam video materijal oduševilo me koliko su se ljudi trudili da naprave kompoziciju da flaše postave u čudne situacije da naprave čak I likovnu kompoziciju. Tada sam shvatio da bi bila šteta da se kalendar ne realizuje. Tu ima fotografija koje su na vrlo viskom profesionalnom nivou”, rekao je Arsenić.

image U kalendaru nalazi se I fotografija sugradjanke Jelene Novaković koja kaže da je igrom slučaja u kalendaru njena fotografija baš u mesecu u kom je rodjena. “Primetila sam da ova akcija povezuje potrošače sa samim brendom . Da nije bilo ove akcije ne bi se možda ni znalo koliko nam je taj brend važan I koliko nas u stvari Valjevsko pivo sve povezuje”, rekla je Novakovićeva.
Kalendar se prodaje u Info centru Turističke organizacije Valjevo. Ukupan tiraž je 500 kalendara , 300 će biti podeljeno autorima slika – po 10 kalendara, a 200 će biti u prodaji po simboličnim cenama, a prihod će ići u humanitarne svrhe.
S.V.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.