U SPS-u zadovoljni koalicijom u Mionici

imageNakon završenih izbora u Mionici Socijalisti poručili da su zdovoljni kolicijom sa SRS. Za mogućnost da se ova koalicija ponovi Djordje Milićević č član predsedništva SPS kaže da je rano govoriti.

Na upravo završenim izborima u Mionici lista koalicije SPS-JS.SRS osvojila je 15,8% glasova birača. Djordje Milićević, član predsedništva i PR SPS tvrdi da je najvažnije da su izbori protekli u demokratskoj i fer atmosferi.
„Zahvaljujemo se svim građanima koji su izašli na izbore i koji su glasali za našu koaliciju. SNS-u čestitamo na pobedi, a mi smo zadovoljni rezultatom jer smo na izbore izašli iz pozicije opozicije. Naravno, nakon konstituisanja novog saziva SO Mionica, spremni smo da učestvujemo u daljem razvoju i napretku Mionice, “ izjavio je Mili
ević po pristizanju rezultata izbora.
Koalicija SPS-JS-SRS će u Skupštini Mionice imati šest mandata. Milićević kaže da je, još rano govoriti da li će koalicija biti ponovljena na nekim drugim izborima.“Svaka lokalna sredina ima svoje specifičnosti, a Mionica tako nema dodirnih tačaka sa drugima. U Mionici je nas i SRS, odnosno ljude koji vode lokalne odbore naših stranaka, spojilo to što smo spremni da na identičan način rešavamo probleme građana“, rekao je Milićević novinarima..
Na vanrednim lokalnim izborima u Mionici ubedljivu pobedu ostvarila je SNS sa osvjenih 65,8% glasova birača, a u Skupštini će se naći i DS sa osvojenih 13,6 odsto glasova.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.