Djukić Dejanović u poseti Mionici

imageMinistar bez portfelja i potpredsednik SPS-a Slavica Djukić Dejanović posetila je Mionicu u okviru predizborne kampanje. Djukić Dejanović pored razgovora sa kandidatima sa liste SPS-JS-SRS razgovarala i sa Forumom žena Kolubarskog okruga.

Medju brojunim temama o kojima se u Mionici poslednjih dana govori i iznose stavovi danas je jedna  od tema o kojoj se govorilo bio  položaj žena u društvu i njihov doprinos razvoju društva. Da žene nisu samo ispunjenje zakonske forme o svakom trećem mestu na izbornoj listi danas je potvrdila ministar bez portfelja u Vladi Srbije i potpredsednik SPS-a Slavica Djukić Dejanović. Ona je danas posebno o toj temi razgovarala sa Forumom žena Kolubarskog okruga , organizacijom koja postoji već dugi niz godina  i koja se bavi ne samo položajem žena u društvu već i njihovim aktivnim uključivanjem u svaki aspekt društvenog života.  

image Osvrćući se na predstojeće izbore Djukić Dejanović je izrazila uverenje da će lista koalicije SPS-JS-SRS na predstojećim izborima ostvariti značajan uspeh.

„Izbori u  Mionici treba da pokažu da nema malih i velikih ljudi i malih i velikih sredina. Svako ima pravo da se obrazuje, da se leči, da organizuje život tako da napreduje sredina u kojoj živi . Mionica je jedna od takvih sredina i ja sam uverena da će koalicija SPS-JS-SRS odneti značajnoo veći procenat glasova nego što je to bilo do sada zbog kvaliteta onih koji su na listi . Koristim ovu priliku da čestitam sve praznike i unapred da čestitam pobedu ovoj koaliciji“, rekla je Djukić Dejanović.

image

Izbori u Mionici biće održani 24. decembra.

S.V.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.