Krupni investitori za Valjevo

imageGradionačelnik Slobodan Gvozdenović najavio dolazak krupnog investitora u industrijsku zonu. „Razgovarali smo sa čovekom koji gradi hotel Hilton u Beogradu“, rekao je Gvozdenović za TVA.

Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović gostujući na lokalnoj televiziji najavio dolazak investitora u industrijsku zonu za koju kaže da opremanje tek sledi. „Srpska vlada i predsednik Aleksandar Vučić spremni su da pomognu industrijsku zonu. Ni mi kao grad nećemo biti po strani tako da će deo sredstava dati grad, a deo deo država. Sam predsednik obećao nam je jednog krupnog investitora“, rekao je Gvozdenović.
On navodi da je lično u potrazi za investitorima pa i da je obavljen razgovor sa takodje velikim investitorom. „Nismo ni mi dremali, gospodin Mihailo Milutinović i ja smo došli do čoveka koji gradi hotel Hilton u Beogradu, eto toliko mogu da kažem i što je najvažnije našli smo zajedničke tačke u razgovoru po pitanju investicija u Valjevu“, reako je Gvozdenović.
Iako se već duže vreme govori o deonici puta M4 pa su i različite najave o tom putu stizale konkretnih činjenija još uvel nema . Ipak Gvozdenović kaže da je put M4 ušao u republički budžet.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.