Kišoviti dani pred nama

imageZa dane pred nama meteorolozi predvidjaju hladno i kišovito vreme. Na višim planinama sneg.

U utorak oblačno i u većem delu hladno, mestimično sa kišom. Padavine će biti pretežno slabog intenziteta i u manjoj količini. Na jugoistoku i istoku uglavnom suvo, a biće i sunčanih perioda. Vetar slab i umeren, u Vojvodini, na istoku i u planinskim predelima povremeno pojačan, severozapadni. Maksimalna temperatura od 6ºC na jugozapadu do 17ºC na krajnjem istoku, a u većini krajeva će biti u intervalu od 8 do 11ºC.
U sredu takođe oblačno i hladno, mestimično sa kišom. Više padavina će biti u južnim krajevima, ali bez veće količine. Vetar slab i umeren, severnih pravaca. Maksimalna temperatura od 5ºC na zapadu i jugozapadu do 12ºC na jugoistoku.
I u četvrtak se zadržava oblačno i hladno, mestimično sa kišom. Više padavina se očekuje na jugu i zapadu, ali bez veće količine. Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni. Maksimalna temperatura od 6 do 12ºC.
U višim predelima se narednih dana očekuju padavine uglavnom u vidu kiše. U periodu od utorka do četvrtka uslova za susnežicu i sneg i stvaranje manjeg/simboličnog snežnog pokrivača biće na visokim planinama na jugozapadu.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.