Direktori i vršioci dužnosti

imageNa narednoj sednici Skupštine pred odbornicima će se naći i predlog komisije za izbor direktora u JKP „Vidrak“, „Toplana“ i „Vodovod“, ali i predlozi za izbor vršilaca dužnosti za JP Kolubara i Centar za socijalni rad Kolubara.

Pred posebno formiranom komisijom za izbor direktora u više javnih preduzeća našlo se nekoliko lica. Kako Vamedia saznaje, oni su polagali više testova medju kojima su testovi kojima je ocenjivana njihova sposobnost upravljanja, inteligencija i test ličnosti. Skala za ocenjivanje je bila od jedinice do trojke pri čemu je jedinica ocena koja znači da kandidat nezadovoljava , dvojka – delimično zadovoljava i trojka- u potpunosti zadovoljava.
Po informacijama Vamedie najbolji rezultat pokazao je kandidat za direktora Toplane Zoran Stepanović koji je na konačnom ocenjivanju imao ocenu 2,92. Pa je shodno tome Stepanović i predlog komisije Skupštini za mesto direktora JKP Toplana. Zanimljivo je da je Stepanović ujedno bio i jedini prijavljeni kandidat za ovo mesto.
Shodno sabranim poenima predlozi komisije za mesta direktora u JKP „Vodovod“ i JKP „Vidrak“ jesu dojučerašnji vršioci dužnosti direktora Djordje Milanović odnosno Sladjana Marković.
Na narednoj sednici trebalo bi da bude doneta odluka i o novom vršiocu dužnosti direktora Centra za socijalni rad Kolubara s obzirom da je na porodiljsko bolovanje otišla dosadašnji direktor Katarina Vlajković.
Prethodne nedelje preminuo je Dragan Živanović koji je obavljao dužnost vd direktora JP Kolubara pa se očekuje da na njegovo mesto bude postavljeno drugo lice.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.