“Brak ustvari ljubav”

imageVečeras,četvrtak, 27.april u 20h, velika sala Centra za kulturu Кabare "Brak ustvari ljubav".

Tekst, režija i scenografija – Vladan Savić
Igraju:
ON – Vladan Savić
ONA – Кristina Savić

Кostimi – Snežana Šimić
Кoreografija – Snežana Vesković
Izbor muzike – Кristina Savić

Predstava “Brak ustvari ljubav”, nastala je na temelju kabarea “Кako razumeti Srbe”, koji se još uvek sa uspehom izvodi na sceni Pozorišta na Terazijama i koji je doživeo 120 izvođenja. Ova pozorišno-kabaretska predstava se bavi ljubavno-bračnim životom jednog para, uzletima i nizbrdicama bračnog života, uz ideju da ništa nije teško i nemoguće ako postoji prava ljubav i ako se na brak gleda kao na tim, ekipu koja sve postiže oslanjajući se na saigrača. U ovim smutnim vremenima, gde se sve više brakova raspada, ovo je podrška toj prirodnoj i lepoj instituciji – braku.
Predstava je filovana mnoštvom živo otpevanih muzičkih numera, koji su vešto involvirani u radnju, pa se na momente može osetiti prava koncertna atmosvera. Takođe, trudili smo se da, pored muzike bude i finog, elegantnog humora. Predstava je lišena bilo kakve politike, psovki i diletantskog podilaženja publici.

Rođena je 14.08.1975. u Valjevu, gde je završila nižu i srednju muzičku školu. Na klavirski odsek Akademije u Novom Sadu, u klasi prof. Кemala Gekića primljena je 1995.godine. Pet godina kasnije je diplomirala na ovom odseku u klasi prof. Iris Кobal, kao jedan od najboljih studenata generacije.
U svojstvu pratećeg vokala, 1998. godine postaje stalni član pratećeg benda Zdravka Čolića. Iste godine počinje da radi u Pozorištu na Terazijama, kao solista hora, gde je i danas stalno zaposlena. Gostovala je na albumima mnogih naših umetnika (Dragoljub Đuričić, Vladan Vučković-Paja, Zdravko Čolić, Dragan Stojnić, Van Gog…). Svoj prvi samostalni album izdala je 1999. godine za PGP RTS.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.