Glasajte za Dragicu Nestorović

imageU Grandovoj emisiji „Nikad nije kasno“ nastupila je Valjevka Dragica Nestorović Popović. Iako iza sebe ima niz nastupa koji su Valjevcima poznati, našu 62-godišnju sugradjanku možete podržati glasajući na https://grand.online/nikad-nije-kasno/voting.

Rođena je 1955.godine u Valjevu gde je završila Gimnaziju. Dugi niz godina,počev od gimnazijskih dana bila je solista u KUD "Abrašević" u Valjevu gde je kao solista učestvovala u svim važnim programima ansambla kao i u mnogobrojnim pozorišnim predstavama. Njeni sugrađani kažu da je ona najbolji pevač kog je grad Valjevo imao.
Bila je i pobednik amaterskog takmičenja u pevanju organizovanog za celu Jugoslaviju "Studentsko leto" u Maglaju 1979.godine na kom je osvojila prvu nagradu stručnog žirija. Nakon toga svoju pevačku karijeru nastavila je u ansamblu “Đerdan” i sa njima snimila pesmu “Žubor voda žuborila” i na istoj ploči pevala prateće vokale u pesmi "Godine su prolazile”. Nakon udaje prestaje da peva u “Đerdanu”.
Danas je majka troje odrasle dece i na žalost udovica. Uradila je i nekoliko trajnih snimaka za Radio Beograd-"Zašto sike zašto" i "Što si Leno na golemo". U filmu Slobodana Golubovica Lemana pevala numeru "U Stambolu na Bosforu". Učesnik je mnogobrojnih tv emisija sa KUD-om "Abrašević" ,zatim sa ansamblom "Đerdan", zatim emisije "Zeleni Kabare" koje je pravila Nena Kunijević, a potom i emisije "Pod sjajem zvezda" Draška Aćimovića.
link za glasanje
https://grand.online/nikad-nije-kasno/voting

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.