Pokret Sad : Slede krivične prijave i pravda na sudu

IZBORI 2024

Nakon što je Gradska izborna komisija poništila listu Pokreta Sad , ovaj Pokret izdao je saopštenje za javnost u kom navode da slede krivične prijave . Saopštenje prenosimo u celosti:

„U nedostatku političkog takta, znanja i sposobnosti, a u strahu od izvesnog poraza, predstavnici SNS-a u Gradskoj izbornoj komisiji sa svojim trabantima-slugeranjama su doneli odluku o odbijanju liste „Pokret Sad, dr Snezana Mijatović, Djordje Pavlović- DRUGAČIJE“

Naša lista u momentu predaje je ispunjavala sve zakonom propisane uslove što je i sama GIK utvrdila donošenjem rešenja o proglašenju liste. Naknadnom pameću predsednika i sekretara GIK-a , a inicirana od strane opskurnih likova izvučenih iz pacovskih kanala političke moći grada Valjeva podneli su prigovore- političke pamflete koji kao takvi sadrže „rekla-kazala“ i „čula-videla“ dokaze koje su im doturali iz političke kanalizacije ovog grada.

POKRET SAD će uložiti sve zakonom propisane pravne lekove i boriti se za pravdu u ovom gradu. A oni koji se služe šibicarskim i pilićarskim metodama u političkoj borbi zavrsiće upravo tako – odbačeni, zaboravljeni i na otpadu politički izraubovanih likova.

P.S.

POKRET SAD  vam obećava krivične prijave protiv svih koji su uzeli učešće u ovom udruženom političkom poduhvatu, zbog onemogućavanja  prava na kandidovanje i to počev od podnosioca prigovora , preko predsednika GIK-a  Mladena Simovića i sekretara GIK-a Branke Rosić. Pa, neka svoje pravničko umeće i znanje pokažu pred nadležnim tužiocem.

GG Pokret Sad“

GIK poništila listu Pokreta Sad

6 comments on “Pokret Sad : Slede krivične prijave i pravda na sudu

 1. Stab

  nije GIK donela rešenje nego su članovi GIK a izglasali listu,a to ne znaci da je lista ispunjavala uslove, pravnice

  Reply
 2. Dragan

  Ako smo spasili bobu i radojicu a optuzeni su za mnogo vaznije stvari mozemo spasiti i ove ljude koje sada optuzuje pavlovic

  Reply
 3. Prošao to,ne ponovilo se !

  Mnogi posle promene vlasti bili kod javnog tužioca .ostavljeni sami bez podrške.Tada te izbegavaju svi i kome ste pomogli i kome niste,postajete niko i ništa.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.