„Stipan Dora“

      Нема коментара на „Stipan Dora“

imageZa vikend je u Subotici održan međunarodni memorijalni turnir mlađih kategorija u rvanju grčko – rimskim stilom „Stipan Dora“. Rvački klub “mladost” predstavljala su dva takmičara, i to veoma uspešno, pošto su osvojene dve medalje.

Strahinja Djermanovic osvojio je zlato zlato kod kadeta u kategoriji do 85kg, dok je Bojan Djurdjevic bio drugi kod starijih pionira u kategoriji do 72kg. Oba valjevska takmičara su vicešampioni Srbije u svojim kategorijama, a finalni mečevi turnira bili su bila repriza finala sa državnog prvenstva. Strahinja Đermanović ovog puta uspeo je da pobedi domaćeg takmičara Kristijana Tačija iz Subotice rezultatom 6-2, dok je Đurđević poažen od Gajić Uglješe iz šabačkog Viteza sa 9-5, ali je dobro namučio rivala.
Valjevski rvači nastavljaju sa treninzima u svom novom prostoru, MZ “Nada Purić”, a naredni izazovi očekuju ih u takmičenju Druge rvačke lige Srbije. Sledećii turnir biće održan u Valjevu narednog vikenda, kada Valjevcima gostuju TENT iz Obrenovca i Crvena zvezda.
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.