Pretučena majka osumnjičenog za ubistvo Dragojlovića

imageIvan Mijailović (24) uhapšen je zbog sumnje da je pretukao Natašu Jović, majku Sretena Nikolića koji je osumnjičen za ubistvo Damnjana Dragojlovića u kafiću „Zipa“. Nataša Jović slučaj je prijavila policiji tek dva sata nakon incidenta kada su joj konstatovane lakše telesne povrede.

Valjevska policija uhapsila je Ivana Mijailovića (24) iz Valjeva zbog sumnje da pretukao Natašu Jović, majku Sretena Nikolića (22) osumnjičenog da je 30. oktobra ubio Damnjana Dragojlovića (26), člana navijačke grupe „delije“ u kafiću „Zipa“ u Valjevu.

Kako vamedia nezvanično saznaje Nataša Jović je napadnuta oko 2.30h , neposredno nakon ubistva Dragojlovića ispred zgrade bivšeg supruga. Isti izvori navode da je Jovićeva krenula jer je čula za zločin koji je njen sin počinio.
Vamedia nezvanično saznaje da je ona prijavila policiji da je šutirana i šamarana. Ceo slučaj policiji je prijavila u 5.20, gotovo dva sata nakon napada na nju. Konstatovane su joj lakše telesne povrede i podlivi.

Nakon hapšenja Ivan Mijailović je priveden tužiocu na saslušanje, a kako se nezvanično saznaje, ispred zgrade Tužilaštva u Valjevu se okupilo oko desetak mladića, članova navijačke grupe „delije“.

List Alo prenosi da je protiv uhapšenog je ranije podneto više prijava zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda, a između ostalog pre dve godine je učestvovao je u napadu na „Žene u crnom“, tokom njihovog obeležavanja godišnjice zločina u Srebrenici.Damjan Dragojlović, član navijačke grupe „delije“ i radnik obezbeđenja, ubijen je u noći između subote i nedelje. U njega je tri metka ispalio Sreten Nikolić u kafiću „Zipa“, koji je tom prilikom ranio još tri osobe.Kako je potvrđeno u tužilaštvu, protiv obojice mladića je ranije podneto na desetine krivičnih i prekršajnih prijava, uglavnom zbog nasilničkog ponašanja i tuča.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.