Sigurna Srbijanka014

imageŽOK Srbijanka014 – OK Ribnica (Mionica) 3:1 (28:26, 20:25, 25:19, 25:21)
ŽOK Srbijanka014: Nedović(kap), Ilić(lib1), Tripković(lib2), Mitrović, Srecković, Radović, Koprivica, Maksimović, Nenadović, Andrić, Milovanović, Pavlović

U komšijskom derbiju Druge lige Centar izmedju Srbijanke014 i Ribnice ovoga puta su domaće igračice bile sigurnije, motivisanije da pokažu koliko vrede što se ovog puta i videlo na terenu. Od samog početka velika borba za svaki poen na obe strane i dugi poeni bez mnogo grešaka bili su lep poklon publici koja je bila prisutna u ne tako malom broju.
Sigurnija i smirenija igra u samoj završnici prvog seta je odnela i prevagu na stranu domaćih devojaka. U drugom setu posle ubedljivog startnog vodjstva od 7:2 pa i 15:11 dolazi do velikog pada u igri, gošće to koriste na pravi način i osvajaju set u svoju korist. Od trećeg seta opet domaće preuzimaju stvari u svoje ruke i odličnim napadima i blokovima pre svega Anastasije Maksimovic, te Srećković i Milovanović, domaće lakše nego što se očekivalo rešavaju treći period igre u svoju korist.
U četvrtom setu pri rezultatu (15:5) činilo se da je pitanje pobednika već rešeno ali nisu tako mislile i gošće, kod domaćih dolazi do malog opuštanja, gde su devojke iz Mionice prišle na samo tri poena razlike, tada opet na scenu stupaju Maksimovic i kapite Nedović i privode utakmicu kraju.
Valjevke u sledećem kolu dočekuju ekipu Malog Zvornika, utakmica će se igrati u nedelju od 17h u hali Student.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.