21. Čigota kup

      Нема коментара на 21. Čigota kup

imageNa Zlatiboru je održan 21. Čigota kup, na kome je učešće uzelo 11 klubova a nastupilo je 232 plivača. Plivački klub Valis je predstavljalo 34 plivača predvođenih trenerima Branislavom Kovačevićem, Nemanjom Radovićem i Željkom Dimitrijevićem.

U ekipnoj konkurenciji PK „Valis“ je zauzeo treće mesto, dok je najuspešnija takmičarka, a ujedno i jedna od najmlađih bila Maša Radojević sa dve osvojene zlatne medalje u disciplinama 50m slobodno i 50m leđno.
Tešanović Vuk je u disciplini 50m leđno u cilj ušao kao prvi u svojoj kategoriji, a isti uspeh ali u duplo dužoj disciplini 100m leđno je ostvario Hadžić Mirko. U disciplini 50m prsno najbolja u svojoj kategoriji je bila Mitrović Jana, dok je u disciplini 100m prsno najbolji bio Srećković Sergej. Tripković Teodora je do zlata stigla u disciplini 100m slobodno.
Srebrnu medalju u disciplini 50m slobodno je uzeo Tešanović Vuk, dok su Radojević Anja i Srećković Sergej do srebra stigli na 100m slobodno. U disciplini 50m slobodno je do drugog mesta stigao Stojanović Petar, a srebrni na 100m leđno u svojim kategorijama su bili: Puce Filip, Radojević Anja i Mitrović Aleksa. Živković Mina je u disciplini 50m prsno u cilj ušla druga, dok su isti uspeh ali u disciplini 100m prsno imale: Perišić Teodora i Tripković Teodora. Maša Cvetković je do srebra stigla u disciplini 50m delfin.
Bronzani u disciplini 100m slobodno je bio Matić Matija, dok su Kovačević Natalija i Cvetković Maša isti uspeh imale na duplo kraćoj deonici – 50m slobodno. U disciplini 100m leđno do trećeg mesta je stigao Kovačević Vladimir, a u disciplini 50m leđno Đurić Emilija. Gođevac Martin je osvajač bronze u disciplini 50m prsno, a Hadžić Mirko u disciplini 100m prsno.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.