Novi dresovi, nova energija za nove pobede

imageOKVA014 Gorenje u prepunoj hali na Studentu savladao je OK Smederevo rezultatom 3:1.Ovom pobedom mladi odbojkaši pokazali su da drže datu reč da će na terenu dati sve od sebe.

U okviru I kola Prve lige Srbije OK VA 014 Gorenje odigrali 3:1 protiv OK Smedereva.Na konferenciji za novinare održanoj dan pred ovu utakmicu valjevskim medijjima predstavljen je klub i igrači, a podeljeni su i dresovi u kojima će odbojkaši nastupati ove sezone. Kako se najpre moglo čuti u timu od 12 igrača, devet decaka je iz Valjeva.

image „Doveli smo Lalića iz Inđije, Adamovića iz Ribnice i Vešovića iz ljiškog Spartaka, dok su klub napustili Rakić koji je otišao u Sloveniju i Nenadić, novi član Ribnice iz Kraljeva. Mislim da imamo sastav koji se neće boriti za opstanak, već predviđam sredinu tabele, uz nastavak promocije mladih igrača, što smo, zahvaljujući treneru Ristoviću koji ima sluha za mlade, uspeli da uradimo u prethodnom periodu“, rekao je Ivan Jakovljević predsednik kluba.
Trener kluba Mirko Ristović zatražio je podršku od valjevske publike. „ Potrebna nam je podrška . Pokazali smo da odbojka ima svoje mesto u svetu sporta u Valjevu i dokazujemo to kroz nekoliko ekipa i juniora i kadeta, ali i ovog tima za koji mogu da kažem da ćemo dati sve od sebe. Naše je da igramo dobro i sezonu završimo u gornjem delu tabele. Zato bih zatražio i podršku Valjevaca na našim utakmicama, navijači su nam važni . Dodjite da nas bodrite“, rekao je Ristović.

image S obzirom na rezultat prvog odigranog meča, ali i na prepunu halu na Studentu biće da su i jedni i drugi održali obećanje.
S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.