LIDL traži novu parcelu u Valjevu

imageLIDL u Valjevu razmatra kupovinu nove pacele i objekta kako bi 2018. godine zajedno sa ostalim gradovima u Srbiji takav objekat otvorili i u Valjevu. Lidl već traži menadžere.

Najavljući otvaranje svog marketa u Kragujevcu čelnici LIDL-a najavili su shodno svojoj praksi otvaranje objekata u još 20 gradova Srbije medju kojima je i Valjevo. Nameru da u Valjevu otvori svoj prodajni objekat LIDL je iskazao najpre kupovinom parcele od 57 ari na zapadnpoj kapiji Krušika. Pre tri godine moglo se čuti da je dolazak ovog trgovinskog lanca uslovljen kupovinom još potrebnog zemljišta , ali kako grad na pomenutoj lokaciji nije imao više slobodnog zemljišta u priču se po rečima tadašnjeg gradonačelnika Stanka Terzića ušlo sa ministarstvom  odbrane zbog zainteresovanosti LIDLa da otkupi deo Krušikovog zemljišta.
Upravo takva informacija bila je prisutna dugho u javnosti , a poslednjih dana čelnici LIDL-a posetili su Valjevo u nameri da kupe neki novi prostor.
Po saznanjima Vamedie LIDL je zainetersovan za prostor nedaleko od prostora na kome se nalazio stari SUP ,  akoji trenutno u privatnom vlasništvu pa se grad eventualno u celoj priči može naći samo kao posrednik u pregovaranju i posve privatnoj prodaji.
LIDL se očito nada kupovini nove pacele u Valjevui , a već je objavljen i oglas za sve zainteresovane menadžere koji bi radili za ovu nemačku firmu po gradovima Srbije . U uslovima oglasa se navodi i da zainteresovana lica mogu konkurisati i za druge gradove , a ne samo za gradove gde imaju prijavljena mesta boravka.   
 Kandidati koji su zainteresovani za ovu poziciju treba da pošalju biografiju i motivaciono pismo na adresu lidl@hill-international.rs, najkasnije do ponoći u nedelju, 25.septembra i u nazivu mejla obavezno da naznače u kojim bi gradovima bili spremni da rade.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.