„Kako do uspešnih pregovora u poljoprivredi – sektor stočarstva i voćarstva“

imageNacionalni konvent o Evropskoj uniji, u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Valjevo i uz podršku Nemačko-srpske razvojne saradnje kroz program Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH organizuje tribinu „Kako do uspešnih pregovora u poljoprivredi – sektor stočarstva i voćarstva".

Tribina se održava u utorak 27. septembra u Maloj sali gradske uprave Valjevo, Karađorđeva 64, I sprat, 16.00 – 17.30 časova.
 Nacionalni konvent o Evropskoj uniji je stаlnо tеlo u оkviru kојеg sе vоdi tеmаtski struktuirаnа dеbаtа о pristupаnju Srbiје Еvropskoj uniji između prеdstаvnikа nеvlаdinih оrgаnizаciја, stručnjаkа, privrеdе, sindikаtа, prоfеsiоnаlnih оrgаnizаciја i držаvnе аdministrаciје, pоlitičkih pаrtiја, nezavisnih tela.
 Tribina u Valjevu u nizu je lokalnih tribina koju NKEU organizuje tokom 2016. godine o procesu pregovora Srbije sa EU i mogućim šansama i izazovima u navedenom procesu. U uvodnom delu tribine, članovi Regionalne privredne komore upoznaće prisutne, a naročito članove Radne grupe NKEU sa stanjem poljoprivrede i ruralnog razvoja u valjevskom kraju, kao i očekivanjima u procesu pregovora sa EU.
 Na tribini će govoriti predstavnici Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Kolinda Hrehorović i Nenad Terzić, sekretar Udruženja za poljoprivredu, prehrambenu industriju, vodoprivredu i šumarstvo RPK Valjevo Mirjana Đorđević, predstavnica asocijacije „Plodovi Srbije" Evica Mihaljević i saradnik Evropskog pokreta u Srbiji Bojan Živadinović. Tribinu će moderirati koordinator RG NKEU Poljoprivreda Dragan Roganović.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.