Pomozite u potrazi za psom

imageStanovnici jednog dela Sindjelićeve ulice svojevremeno su usvojili napušteno štene i odgajili ga , a pre samo nekoliko dana isto je nestalo. Iako nije uobičajeno da Vamedia objavljuje oglase i slične priče , ceo slučaj zanimljiv je, jer stanovnici dela Sindjelićeve tvrde da su svi vlasnici.

Kada se na vratima zgrade u Sindjelićevoj ulici jednog jutra pojavilo štene , sada već brojni vlasnici tvrde da nisu ni naslućivali da bi štene moglo postati ljubimac svih, ali i zajednička obaveza.
" Svi smo ga gledali, hranili, igrali se sa njim i taj pas pripada svima nama. Iako nije veliki mi smo u šalili govorili da je to naš pas čuvar. Pre nekoliko dana je nestao i od tada ga tražimo. Svaka informacija i pomoć bi nam dobro došla", pričaju stanari.
Kako je retkost da postoji sloga i saglasnost po brojnim pitanjima u Srbiji pa i u Valjevu , Vamedia je odlučila da da svoj skromni doprinos u potrazi za zajedničkim kućnim ljubimcem iz Sindjelićeve.
U oglasu kojim stanari traže ljubimca stoji da pas ima crnu ogrlicu sa pločicom i brojem telefona, mala je rastom i umiljata.
Pa ukoliko imate neku informaciju o njoj pozovite 0642013963 ili broj na pločici ogrlice.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.