Celodnevni program za otvaranje „Stop šopa“

Treći „Stop šop“ ritejl park u Srbiji otvara se u četvrtak 25. avgusta u Valjevu, na lokaciji nekadašnjeg „Remonta“ u Uzun Mirkovoj ulici.

„Stop šop“ ritejl park se prostire na 6.100 kvadrata, a u njemu su poznati zakupci: DM drogerija, Takko fashion, Deichmann, Planeta Sport, Sport Vision, Woby House, LC Waikiki, N sport, Legend, PWL Fashion, PS Fashion, Galaxy, Pertini toys, Shoestar, Trefolino, Planika, Domino i Top Shop.
Kako za Vamediu kaže menadžer valjevskog „Stop šopa“ Aleksandar Ranisavljević, na dan otvaranja posetioce očekuje celodnevni zabavni program i mogućnost kupovine u trajanju od 10 do 24 sata, sa specijalnim popustima, iznenađenjima i zanimljivim aktivacijama. DJ će sa bine čitavog dana zabavljati posetioce, za decu i sve koji se tako osećaju rezervisani su slatkiši u „Slatkom uglu“ uz druženje sa iskusnim animatorima. Najmlađi će moći da vide i uživaju u akrobatskim nastupima žonglera i brejkdensera, dok će starije zasigurno privući specijalna modna revija „Stop šop“ brendova koje će nositi manekeni modne agencije „Novo lice“.
„U okviru aktivacije pod nazivom ‘Leteća fotografija’, posetioci će biti pozvani da se slikaju sa svojim porodicama a najbolje fotografije biće nagrađene vrednim poklonima. Popularna TV voditeljka Marija Kilibarda će biti moderator na ceremoniji otvaranja koja će započeti koncertom valjevskog dečjeg hora ‘Srculence’. Nakon tog nastupa, na scenu stupaju naši sugrađani, jedan od najpopularnijih rok bendova ‘Neverne bebe’ koje će zagrejati atmosferu svojim hitovima“, najavljuje Ranisavljević.
„Na kraju večeri nastupiće naš sugrađanin, poznati muzičar Željko Joksimović. Popularni pevač, kompozitor i tekstopisac, jedna od najvećih zvezda pop muzike na našim prostorima, sigurno će oduševiti svojim prepoznatljivim šarmom i sjajnim nastupom“, kaže menadžer „Stop šopa“ uz poziv sugrađanima da dođu na svečano otvaranje, uživaju u celodnevnom programu i šoping groznici koja će od 25. avgusta zavladati Valjevom.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.