Skupština o direktorima

imageDanas će biti održana druga po redu sednica Skupštine u julu , a na dnevnom redu su programi poslovanja javnih preduzeća i ustanova. Brojna preduzeća danas će dobiti nove direktore.

Sednica Skupštine zakazana je za 10 sati ovog prepodneva i pred odbornicima će se naći 22 tačke dnevnog reda. Najveći broj tačaka odnosi se na programe poslovanja javnih preduzeća i Ustanova , ali će se razmatrati i oodluka o zaštitiniku gradjana, odluka o obrazovanju Mesnih zajednica , odluka o adaptaciji stare zgrade Radio Valjeva, program kontrole kvalitetea vazduha , predlog Veća o konverziji duga preduzeća „Sloga“ za zgradu stare Železničke stanice, ali i kadrovska pitanja.
Ovoga puta na dnevnom redu su direktorska mesta pa će nove direktore dobiti JK Kolubara, VIdrak, Polet, Toplana, Vodovod. Sva lica biće postavljena u statusu vršioca dužnosti do raspisivanja konkursa za izbor direktora.
S obzirom da je prethodna sednica Skupštine trajala dva sata u punom radnom kapacitetu , za očekivati je da će i danas rad Skupštine biti na zavidnom nivou.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.