Gvozdenović i Jeremić najavljuju pregovore

imageFormalnih i zvaničnih pregovora još uvek nema u Valjevu, potvrdjuju za Vamediu Dragan Jeremić SPS i Slobodan Gvozdenović SNS. I jedan i drugi zvanične pregovore najavljuju za narednu nedelju.

Da li će u Valjevu SNS i SPS formirati vladajuću koaliciju biće poznato tek sledeće nedelje jer za te dane i iz jedne i i druge partije najavljuju sedanje za pregovrački sto.

„ Pregovore ne vodimo još , njih još nema . Mi danas imamo Gradski odbor i očekujemo da se nakon toga započnu pregovori oko nove vlasti. Svesni smo da je SPS u vrlo nezavidnoj situaciji, znamo da imamo odgovornost prema vlikom broju glasača koji su nam ukazali poverenje i koje treba da sačuvamo.Ne smemo te ljude da izneverimo .Ja sam još u izbornoj noći rekao da Valjevo i naši glasači neće i ne smeju biti razočarani našim funkcionisanjem posle izbora. Glavna naša intencija u tim razgovorima biće šta grad ima od toga . Šta Valjevo ima od toga? Pregovori tek slede“, rekao je Jeremić.

Pored GO valjevski SNS konsultovaće i svoj Izvršni odbor , najavljuje Slobodan Gvozdenović.“ Vrlo brzo obatićemo se našem Izvršnom odboru i izneti im svoj stav o pregovorima koji treba da uslede sledeće nedelje.Očekujem da brzo dobijemo njihovo mišljenje i nakon toga zasedaće naš Gradski odbor . Takva je naša procedura . Lično se nadam da će nova gradska vlast štititi interese gradjana i stim u vezi to treba da bude koalicija onih koji su zadobili najveće poverenje gradjana“, kaže Gvozdenović.

Ukoliko bi u Valjevu SNS i SPS oformili vladajuću koaliciju nju bi u parlamentu činila 44 odbornika.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.