Tradicionalni karate turnir „Čigota open“Zlatibor

imageNa tradicionalnom karate turniru "Čigota open" održanom na Zlatiboru,takmičari karate kluba Zvezda osvojili 9 medalja u pojedinačnim konkurencijama i jednu u ekipnom nastupu.

Zlatnim medaljama su se okitili:Ilić Uroš pioniri E nivo,Milašinović Uroš pioniri D nivo,Marković Željana nade E nivo,Branković Đorđe kadeti i Teodora Vukojčić kadetkinje.
Srebrnom medaljom se okitila Andrć Iva pionirke E nivo
Dok su se bronzom zadovoljile Lučić Andrea poletarke E nivo,Ranković Anastasija nade E nivo i Mladenović Kristina nade B nivo.
Kata tim u sastavu Radovanović Dorotea,Mladenović Kristina i Ilić Tamara u konkurenciji nada zauzele prvo mesto i okitile se zlatnim medaljama.
Kako je usvojen vrlo ambiciozan plan i program rada sa decom za početnike u okviru besplatne karate škole u trajanju od godinu dana i naprednom školom takmičara trenerski tim sa Marinom Andrić,Marinom Goloskoković i prvim trenerom Duškom Sopčić najavljuju da rezultati tek predstoje. Kako kažu rezultate očekuju tek nakon letnjih priprema i nove takmičarske 2016/2017 godine.
Takmičarima karate kluba Zvezda predstoji još par takmičenja do kraja juna meseca,sledi kratka pauza a nakon toga kreću pripreme za novu takmičarsku sezonu i borba za nove pobede i nadamo se još veće rezultate~ističe Marina Andrić jedan od trenera karate kluba Zvezda.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.