Glišić: Ne sme biti ličnog u pregovorima

imageU izjavi za Vamediu Darko Glišić potpredsednik IO SNS-a izjavio da podržava stabilnost u Valjevu i da dve opcije koje su se isprofilisale kao partije sa najvećom podrškom SNS i SPS ne smeju biti lične već isključivo okrenute gradjanima.

Nakon što su Slobodan Gvozdenović SNS i Dragan Jeremić SPS najavili početak zvaničnih pregovora za sledeu nedelju , a sam Gvozdenović kaže da će ovdašnji SNS zatražiti saglasnost od Izvršnog odbora partije za Vamediu Darko Glišić potpredsednik IO SNS na pitanje da li podržava pregovore ove dve partije kaže:“ Podržavam stabilnost za Vajevo, stabilnost koja je toliko nedostajala svih predhodnih godina . U Valjevu su se isprofilisale dve jasne političke opcije sa 85% osvojenih mandata i nemaju pravo da budu lični, već okrenuti ka narodu koji je u potpunosti razbistrio lokalne političke prilike.“
Po Glišićevom mišljenju nisu najbitnije funkcije i pozicije . „ Ključna je politika i program , na osnovu toga treba izabrati ljude koji to mogu da realizuju“, objašnjava Glišić.
Kako Valjevo već godinama uzalud pokušava da ostvari podršku ministarstva za važne gradske projekte Vamedia je upitala Glišića i da li bi grad mogao da očekuje bolju prolaznost predloženih projekata ukoliko bi vlast formirali naprednjaci i socijalisti.„ Sa stabilnošću u funkcionisanju lokalne vlasti Valjevo ne treba da brine za prolaznost svojih projekata, “bio je decidan Glišić.
Glišić smatra i da ne treba upravo zbog naroda zanemariti podršku koju je lokalni SPS dobio od glasača što je 30% osvojenih glasova:.“ Sa podrškom koju ima SNS to je složićete se više nego ispoštovana volja većine birača“.

S.V.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.