Radove zaustavlja samo kiša

imageNastavljaju se radovi na seoskim putnim deonicama pa je novi asfalt dobila Valjevska Loznica . „Program Direkcije za ovu godinu je obiman i radovi i dalje traju , jedino što ih usporava je kiša. Pokušali su da prikažu naš program kao predizborni , a šta ćemo sad kad će tek biti velikih radova?“upitao je direktor Direkcije Dragan Jeremić.

U Valjevskoj Loznici uradjena je putna deonica duga 600 metara koja je obuhvatile uzbrdice i krivine na putu. „ Ovim asfaltiranjem rešili smo problem uzbrdice koja ovde postoji i problem višegodišnjeg nasipanja . Ovo je sve iz programa koji je usvojen još prošle godine. Neki su stalno pričali da je sve što se radi pred izbore samo zbog zbog izbora . Evo kampanja je završena , a radovi i dalje teku. U toku je asfaltiranje puta u Veslinovcu, pa se ide u Pričević i Žabare i dalje redom po programu“, kaže Jeremić.

image U poslednjih sedam dana uradjeno je 4,8 km puteva u selima i to Bogatić 700 metara , 800 metara puta u Bujačiću, 700 metara Beloševac i spajanje dodatno sa putem Beloševac –Petnica, Donja Grabovica 1,6 km . „ Nadam se da će radovi po četvorogodišnjem programu biti nastavljeni i dalje , a ovi radovi i sve što sledi u ovoj godini jasan je doprinos priči da sve radimo uoči izbora“, rekao je Jeremić.

image

Vrednost tendera investicionog održavanja puteva je 40 miliona dinara , a najhitnije su deonice puteva u još pet sela nakon pomenutih radova. Jeremić je najavio i skori završetak radova u Vojvode Mišića. „ Tu je Vodovod problem jer oni to malo sporije rade , ali i njih ometa kiša. Čekamo da oni završe svoj deo. Uzun Mirkova će vrlo brzo biti završena i tu se čeka da se vreme stabilizuje jer meteorolozi i za naredne dane najavljuju kišu . ta ulica je spremna za asfaltiranje . U Kardjordjevu ćemo ući kad Vodovod završi svoje radove , a oni nemaju poziciju tih radova pa je problem i da im mi platimo čak , ali moraju se snaći za tu investiciju. Milovana Glišića je pripremljena za asfaltiranje , ali vreme ne dozvoljava da se sve završi. Idu sada praznici i za očekivati je da asfaltiranje i te ulice bude uradjeno nakon praznika odmah“, rekao je Jeremić.

S.V.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.