Andrić doveo boksere do finala

imagePet boksera Lazarevca izborilo je finale, a njih četvorica okitilo se zlatnom medaljom i postali prvaci Srbije.Zasluge za uspeh Lazrevčana odlaze Zariji Andriću, treneru iz Valjeva.

Dušan Pantelić – Džile i Dragoljub Đorđević – Gane, ljudi koji vode BK "Lazarevac" zaslužni su kažu za najbolje organizovano boksersko prvenstvo u Srbiji.A za uspeh Lazarevčana trener Zarija Andrić, koji je zapažene uspehe ostvarivao I sa BK Metalac. Lazarevac je I medju pet klubova u ligi , a na prvenstvu je Mirko Mitrović u kategoriji mladih boksera u kategoriji 75 kg savladao Damjana Mijailovića iz BK Mačva. Kod seniora Lazar Stanojević u kategoriji 64 kg dobio je zlatno bez borbe zbog povrede Koste Kostića. Nikola Živanović u kategoriji 69 kg savladao je Stefana Panića. Vidović Ljuban je u kategoriji 91 kg bio bolji od Dragana Veljkovića, a jedini poraz doživeo je Nemanja Stolić u kategoriji plus 91 kg poražen je od Vladana Babića.

image Na kraju je za najboljeg boksera ploglašen Vladan Babić, a najbolji mladi bokser je član BK Lazarevca Mirko Mitrović. Najbolji sudija je Valjevac, Aleksandar Vučićević.
“ Dobar I strpljiv rad počeo je da donosi I dobre rezultate, a rezultati još bolji se tek očekuju”, rekao je Andrić novinarima ističući da su uslovi za treninge dobri.
S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.