Grad Valjevo na Sajmu turizma

imageGrad Valjevo se uspešno predstavio na 38. Sajmu turizma koji je održan od 18. do 21. februara u Beogradu. Na štandu grada Valjeva, brojnim posetiocima, predstavljena je turistička ponuda Valjeva i okoline.

Promocija turizma valjevskog kraja održana je u petak 19. februara, a u ime Grada promociji je prisustvovao Aleksandar Vujić Subotić, načelnik Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove. Prezentaciju grada Valjeva upotpunio je nastup Kamernog gudačkog orkestra „Feniks“, kvarteta „Miss“ i flautista, učenika Muzičke škole „Živorad Grbić“ čime je najavljen i predstojeći Međunarodni festival flautista „Tahir Kulenović“ koji počinje 26. februara u Valjevu.

Beogradski Sajam turizma najveća je turistička manifestacija u zemlji i Jugoistočnoj Evropi. Više od 30 godina ispunjava svetske standarde u poslovanju, sa izlagačima gradi partnerske odnose, a kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima svake godine privlači sve veći broj posetilaca. Ovogodišnji Sajam turizma održan je pod sloganom „Gde još niste bili?“. Zemlja partner bila je Slovenija, a na Sajmu je učestvovalo 55 zemalja i preko 1100 izlagača.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.