Pk“Valis“ uspešan na prvenstvu centralne Srbije

imageTakmičari plivačkog kluba "Valis", predvođeni trenerima Vladimirom Boškovićem i Branislavom Kovačevićem imali su uspešan nastup na prvenstvu centralne Srbije u Kruševcu.

Najveći uspeh postigla je Tijana Todorčević u konkurenciji pionirki, koja je u disciplini 50m slobodno u cilj stiga kao druga isplivavši lični rekord (33.14), dok je u disciplini 100m slobodno osvojila titulu prvaka centralne Srbije (1:13,58), u disciplini 50m prsno sa vremenom (41,42) stigla je do srebrne medalje, dok je u disciplini 100m prsno uzela bronzanu medalju (1:33,09).
Pionirke "Valisa" u sastavu: Todorčević Tijana, Damnjanovic Staša, Damnjanović Nora i Radojević Anja, je osvojila bronzanu medalju na ovom prvenstvu.
U konkurenciji kadetkinja svoj kvalitet je potvrdila Milica Ristić koja je u disciplini 200m leđno stigla do titule prvaka centralne Srbije isplivavši deonicu za (2:54,49), dok je u disciplini 50m slobodno osvojila bronzu sa vremenom (32,00), što je ponovila i u disciplini 100m slobodno (1:13,72).
Ženska juniorska štafeta "Valisa" u sastavu: Tomašević Jana, Ristić Milica, Lukić Anđela i Trifunović Anđela je osvojila prvo mesto isplivavši disciplinu za (5:42,41).
"Zadovoljni smo nastupom naših takmičara na prvenstvu centralne Srbije, na žalost neki zbog bolesti nisu uzeli učešće, a imali su kvalitet za jedno od prva tri mesta, tu pre svega mislimo na Anđeliju Damnjanović. Ovo prvenstvo je proteklo u znaku Tijane Todorčević, koja je svoj napredak opravdala uspešnim nastupima, sa druge strane i potvrdila je filozofiju rada našeg kluba i mi tek očekujemo ispoljavanje takmičarskog kvaliteta i kod ostalih članova kluba, za sada uz Milicu Ristić, Anđelu Trifunović, u prvi plan su se pojavile Tijana Todorčević i Anđelija Damnjanović", kaže sportski direktor kluba Branislav Kovačević

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.