Za sve školarce besplatno korišćenje bazena

imageOdlukom UFK „Valis “ svi školarci i studenti do 30 godina starosti do 1. maja imaju besplatno pravo korišćenja bazena. Za ulaz potrebna djačka knižica ili indeks, a deci do 7 godina ulaz dozvoljen uz staranje i odgovornost roditelja ili staratelja.

“ Kako bismo popularisali korišćenje bazena i u toku zime i počeli da decu navikavamo na ovaj vid i rekreacije i bavljenja nekom fizičkom aktivnošću doneli smo odluku da školarcima omogućimo besplatan ulaz. Ovde nema povlašćenih kategorija svi su dobrodošli , stim da pravo korišćenja bazena imaju i deca do 7 godina , ali uz pratnju i staranje roditelja o njima. Nadamo se da će razgovori koje smo vodili sa direktorima škola u vezi redovnog orišćenja bazena uroditi plodom pa da ćemo sledeće zimske sezone možda imati časove fizičkog u SRC Petnica“, kaže Aleksandar Mijailović direktor UFK „Valis“.

Besplatan ulaz u pokriveni bazen u SRC “Petnica“ za sledeće kategorija korisnika:
– decu do 7 godina starosti;
– učenike osnovnih škola;
– učenike srednjih škola;
– studente visokih škola i studente fakulteta do 30 godina starosti
sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Kolubarskog upravnog okruga

Besplatan ulaz u “balon“ ostvaruju đaci i studenti isključivo uz đačku knjižicu i/ili indeks na osnovu kojih im se utvrđuje identitet, učenički/studentski status i mesto prebivališta ili boravišta.
Za decu do 7 godina starosti odgovaraju roditelji/staratelji koji dolaze u njihovoj pratnji.

Ova odluka važi do 01.05.2016. godine.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.