Dva turnira

      Нема коментара на Dva turnira

imageZa vikend su u Beogradu održana dva turnira mlađih kategorija u rvanju grčko – rimskim stilom, "President Cup" u subotu i "Dorcol Open" u nedelju, na kome su rvači "Mladosti" ponovo imali zapažen nastup. Osvojeno je ukupno 5 medalja, svih 5 bronzanih, u kategorijama pionira, kadeta i juniora.

U subotu je kod pionira Boris Neskovic bio 3. u kategoriji do 75kg, dok su juniori Bojan Marić (-96kg) i Nemanja Đurđević (-120kg) isti rezultat ostvarili kod juniora. U nedelju je kod kadeta Mijat Lukić u kategoriji do 63 kg bio 3., dok je Bojan Marić u kategoriji do 100 kg, ponovio rezultat od subote, iako je u polufinalnoj borbi vodio veći deo meča.
Nakon ovih turnira, sva pažnja rvačkog sporta je usmerena na početak Prve lige Srbije. Zbog zgusnutog rasporeda sa turnirima za vikend, Liga odbor je odlozen za sredu, kada će se konačno znati format takmičenja i raspored mečeva po kolima. U najavi su 2-3 mlada pojačanja, koja će popuniti kritične kategorije u "Mladosti", ali o tome će se više znati nakon licenciranja takmičara za Prvu Ligu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.