Stari i novi treneri

imageFK Krušik Budućnost 2014 ovih dana pravi korenite promene naročito po pitanju postojeće škole fudbala. Nakon konkursa izabrani su treneri , a potpredsednik kluba Milan Gajić kaže da postoje i promene u samom načinu poslovanja.

Nakon završenog konkursa koji je raspisao FK Krušik Budućnost 2014 pionire predvodi Predrag Starčević omladince, Vlada Sević, dok su kadeti dobili potpuno novog trenera Dragišu Ostojića. Trener petlićima na dalje biće Dragan Ivković dok školu fudbala vode Bratislav Radenković i Mitar Mitrović, a sportski koordinator škole fudbala po odluci uprave kluba je Zoran Prokić.
" Troje dece iz škole fudbala je otišlo u beogradske klubove i sada ovih dana očekujemo potpisivanje ugovora. Dogovboreno je da se posebna pažnja obrati na školu fudbala jer želimo da dobijemo buduće kvalitetne igrače. Postoje još neke promene , a jedna od njih je recimo da se članarina više neće plćati trenerima kao što je to do sada bio slučaj već uplatom direktno na tekući račun", kaže Milan Gajić potpredsednik kluba.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.