„Đetinja kup“

      Нема коментара на „Đetinja kup“

imageNa prvom plivačkom mitingu "Đetinja kup" koji je održan u subotu u novoizgrađenom bazenu u Užicu, plivači Valisa su nastupili u sledećem sastavu: Anđela Trifunović, Filip Puce, Milica Ristić, Aleksandar Radulović, Matija Jovanović, Jana Mitrović i Tamara Vićić a trener kluba na ovom takmičenju je bio Branislav Kovačević.

Anđela Trifunović je bila najbolja u svojim disciplinama 50m delfin (38,29) i 50m leđno (37,20), osvojivši dve zlatne medalje i pehar za najbolju plivačicu u svojoj kategoriji. Milica Ristić je ostvarila isti uspeh i iza sebe ostavila svoje suparnice u disciplinama 50m slobodno (32,23) i 50m leđno. Jana Mitrović je u discipni 50m slobodno stigla do srebra (47,72), dok je u disciplini 50m prsno zablistala osvajanjem prvog mesta (1:02,62). Tamara Vićić je ostvarila dva peta mesta u disciplinama 50m slobodno i 50m prsno ostvarivši svoje nove lične rekorde. Filip Puce je u disciplini 50m slobodno u cilj stigao kao treći (29,22), dok je u disciplini 50m leđno osvojio zlato ostvarivši vreme (34,36). Aleksandar Radulović je u cilj stigao drugi u disciplini 50m prsno u vremenu (35,43), dok je u disciplini 50m slobodno zauzeo četvrto mesto. Matija Jovanović je u disciplini 50m slobodno ostvario vreme (29,02) i stigao do srebra. Ženska štafeta u sastavu: Vićić, Ristić, Mitrović i Trifunović je osvojila zlatnu medalju u apsolutnoj kategoriji.
Nastup ove sedmočlane ekipe je bio naša podrška prijateljskom klubu iz Užica, i sasvim je sigurno da će ovaj uspešan nastup naših plivača biti početak istorije takmičarskog plivanja u Užicu. I dalje smo pod jakim utiscima prelepog zatvorenog bazena koji je izgrađen pre nešto više od godinu dana. Okrećemo se takmičenjima koja su pred nama, i spremno dočekujemo naš "Petnica kup", kaže predsednik plivačkog kluba "Valis" Branislav Kovačević.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.