DS:Da li je bezbedno kupati se ispod balona u Petnici?

imageSaopštenjem za javnost sa pitanjem „Da li je bezbedno kupati se ispod balona u Petnici“, oglasila se Demokratska stranka u Valjevu. U saopštenju oni se pozivaju na roditelje koji kao ni DS nemaju informaciju o bezbednosti. Firma Artech svojevremeno potvrdila da garantuje bezbednost demokrate izgleda taj deo nisu čule . Vamedia je svojevremeno izvestila i prenela informaciju sa pomenute konferencije . Ipak saopštenje DS-a prenosimo u celosti:

„Demokratskoj stranci se ovih dana javilo nekoliko roditelja dece koja treniraju u nedavno pokrivenom bazenu u Petnici zabrinutih za bezbednost plivača tokom boravka u ovom sportskom centru.

Prema njihovim rečima se zbog neadekvatnog sistema za ventilaciju vodena para koja isparava iz bazena kondenzuje i stvara veliku količinu vlage na zidovima. Ta vlaga se onda sliva niz zidove i dolazi u dodir sa električnim instalacijama. Voda se i bukvalno sliva niz kablove i sijalice u prostorijama u kojima se deca presvlače.

Ne smemo ni da pomislimo do kakvih sve posledica to može da dovede!!!

Imajući u vidu ovakva, sa stanovišta bezbednosti, nedopustiva dešavanja, Demokratska stranka gradskim vlastima postavlja pitanje da li balon u Petnici uopšte ima upotrebnu dozvolu i svu neophodnu dokumentaciju i ateste o bezbednosti. Ovo, ali i činjenica da je balon pao samo nekoliko dana posle postavljanja, dovode u sumnju bezbednost njegovog korišćenja. Bez obzira da li se radi o neznanju ili nemarnosti, bezbednošću naših sugrađana niko ne sme da se poigrava.“

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.