Za samo 12 sati 9 saobraćajnih nezgoda

U subotu u noćnim satima i u nedelju u ranim jutarnjim satima došlo je do značajnog pogoršanja stanja bezbednosti saobraćaja na putevima Republike Srbije.

Za samo 12 sati dogodilo se 9 saobraćajnih nezgoda u kojima je čak pet lica smrtno stradalo, a povrede je zadobilo 11 lica.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise, i pozivamo ih na poseban oprez. S obzirom da su u dve saobraćajne nezgode sa smrtnim posledicama učestvovali vozači sa probnom vozačkom dozvolom, posebno apelujemo na mlade i neiskusne vozače.

Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova će, u cilju smirivanja saobraćaja, pojačati prisustvo i kontrolu.

PU Valjevo

 

1 comment on “Za samo 12 sati 9 saobraćajnih nezgoda

  1. Bonton

    Cudno nesto zar ne? Zbog cega se iko cudi kada policija ne deluje preventivno vec 20 godina. Zbog cega se iko cudi kada roditelji deci poklone automobil a da pri tom jos ni stidne dlake nemaju, zbog cega se iko cudi kada nam instruktori van posla krse sva nacela koja nastoje da prenesu kandidatima, zbog cega se iko cudi sto se sve ovo desava? Kada ste poslednji put videli policajca na nogama, na ulici? Nema ih, jednostavno smo prepusteni sami sebi na drumovima, prepusteni sami sebi kad su konflikti vozaca u pitanju a kamoli nezgode…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.