SNS: Pet razloga koji Valjevo čine još boljim-Gasovod

IZBORNI Marketing 2024

Višedecenijski problem aerozagađenja u Valjevu šaljemo u prošlost. Zaključak Vlade Republike Srbije da se gasovod produži do gradske „Toplane“ i „Krušika“, umnogome će doprineti rešavanju problema zagađenosti vazduha u Valjevu. Valjevci će konačno prodisati punim plućima – za Valjevo sutra!

Problem kvaliteta vazduha je globalni problem i naša zajednička briga. Shodno tome, ne bežimo od problema, već se trudimo da preduzmemo mere koje će obezbediti kvalitetniji vazduh u našem gradu.

Jedan od najbitnijih projekta za smanjenje aerozagađenja na kome radimo je gasovod Beograd- Valjevo-Loznica. U toku su radovi u Popučkama, gde su cevi postavljene do Privredne zone, tačnije do novih fabrika.

Problem individualnih ložišta rešavamo i kroz subvencije za energetsku efikasnost. Do sada je subvencionisano oko 600 domaćinstava, ulagano je u šest osnovnih škola i četiri stambene zgrade, a u ovoj godini ćemo subvencionisati građane i nabaviti oko 500 kotlova.

Uz pomoć Vlade Republike Srbije, rekonstruisali smo kotlarnicu u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“, a u poslednje tri godine smo uložili mnogo novca, kako bismo našim sugrađanima obezbedili čistiji vazduh. Od rekonstrukcije kotla u gradskoj „Toplani“, prelaska sa mazuta na komprimovani gas, proširenja toplovodne mreže i priključenje javnih ustanova – Zavoda za javno zdravlje, Nacionalne službe za zapošljavanje i Istorijskog arhiva. Uradili smo dve kontejnerske kotlarnice na komprimovani gas u Suvoborskoj ulici i u Novom naselju, a uskoro ćemo uraditi i treću kontejnersku kotlarnicu u Brđanima i time povezati OŠ „Milovan Glišić“ i vrtić.

Nastavljamo dalje, a sve sa ciljem da značajno smanjimo zagađenje vazduha u Valjevu. Za čistiji vazduh, za Valjevo sutra!

http://www.instagram.com/reel/C7Rc2RCtd2i/?igsh=eGcwYTk5cXdidnRy

12 comments on “SNS: Pet razloga koji Valjevo čine još boljim-Gasovod

  1. Ivan

    Ovo smo zaista mogli da sanjamo do pre desetak godina. I ne mozete to da mu osporite. Vucic jeste neko ko radi za nas grad, za nasu drzavu i narod ga podrzava.

    Reply
  2. Pitam za druga

    To ce da resi oroblem aerozagadjenja. O cemu ce onda ovi iz lf da placu kad do toga dodje, obzirom da im je to jos jedina kao tema ostala da mogu da napadaju?

    Reply
    1. Verni glasac

      Istrosili su im teme naprednjaci. Sta god su ranije kukali, ovi uzeli i to odradili, sve je manje tema korisnih za njih. Valjda se i oni raduju gasu, ne mislim da su toliko ogrezli? Za Vucica cu da glasam uvek dokle god bude ovako dobar.

      Reply
  3. Realno gledano

    Brate ajmo realno. Ima 55 razloga koji Valjevo cine boljim, a svi su vezani za Vucica i sns. I mogu da ga mrze i mogu svasta da pricaju za neki njegov kadar partijski u Valjevu, ali ne mogu da mu to ospore, covek je car i svaka mu cast.

    Reply
  4. Roki

    Ima ovi iz lokalnog fronta da svisnu kad stigne gas? O cemu ce onda dalje, kad je to jedino za sta se hvataju, jer su ovi sve ostalo za sta su ranije pricali ljudi zavrsili i nista nemaju vise za svoje politicko delovanje? Napredak grada znaci i gasenje mnogih opozicionih partija i zato nervoza, ali ne verujem koliko su nekima licni interesi iznad interesa grada i drzave, to mi nikada nece biti jasno.

    Reply
    1. Experti za nerad o trosku drzave

      Valjda ce najzad da idu na posao da zarade platu, ukoliko im Fridrih Ebert smanji kintu.

      Reply
  5. Dzeki api ga

    Jutros neka baba ide ispred mene do posla i cepa flajere svanuca i kuka i na Nestorovica sto nije hteo sa Vucicem da formira vlast. Valjevo se budi protiv opozicije. 🤣 Njima bolje da cute, jos kad stigne gas, jedino da krenu da se bore za orava pasa lutalica, ne vidim nista sto bi mogli da koriste za napad na vlast?

    Reply
    1. Dragan

      i kucici su nasi jer nece da ujedu ove iz opozicije da bi naplatili stetu vec ujedaju samo nase odbornike koji rade u vidraku i koji posle uzimaju lovu

      Reply
  6. Vlada

    Najbolji transparent koji je vidjen u nedelju na skupu , Donji Taor je uz predsednika!!! Pa put do Mravinjaca i Taora ne treba nikad da vam urade… Tako vam i treba!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.