Naš Tešnjar na ambalaži Knjaz Miloš vode

Najstariji i najvoljeniji domaći brend, Knjaz Miloš, novom limitiranom serijom etiketa nazdravlja gradovima Srbije i slavi kulturno nasleđe naše zemlje

Kao ponosni čuvar lokalne tradicije, nasleđa i nezaobilazni član svakog okupljanja, Knjaz Miloš u novoj kampanji „Ponos u srcu svakog grada“, nazdravlja gradovima Srbije i slavi bogato kulturno nasleđe naše zemlje.

Na limitiranoj seriji etiketa najpoznatije gazirane mineralne vode kod nas nalazi se 18 gradova Srbije, sa svojim čuvenim ulicama, trgovima, znamenitostima i prirodnim lepotama. Među njima je i Valjevo, čiji će Tešnjar krasiti ambalažu Knjaz Miloša do kraja jula.

Lokalci dobro znaju, a posetioce koji nam dolaze širom zemlje podsećamo da je Tešnjar  autentično mesto za okupljanje, smešteno u starom delu grada i ujedno, jedan od najpoznatijih simbola Zapadne Srbije. Kao spomenik kulture, Tešnjar je nezaobilazno mesto za obilazak turista i jedinstven je po velikom broju ugostiteljskih objekata, starim zanatima i autentičnim dvorištima prekrivenih kaldrmom, koja se proteže duž cele ulice.

Limitirana serija Knjaz Miloša sa gradovima Srbije oživljava i u najlepšem svetlu predstavlja  sva ona mesta na kojima se susrećemo kroz generacije, slaveći njihov značaj u našim ličnim, porodičnim i kolektivnim uspomenama.

Gradovi sa znamenitostima koje potrošači mogu pronaći na etiketama su Beograd (Pobednik), Novi Sad (Sat Kula), Zaječar (Narodni muzej), Kraljevo (Trg srpskih ratnika), Niš (Niška tvrđava),  Aranđelovac (Paviljon Knjaz Miloš), Zrenjanin i Subotica (Gradske kuće), Kruševac (Trg kosovskih junaka), Zgrada gimnazije (Kragujevac), Valjevo (Tešnjar), Leskovac (Kulturni centar),  Užice (Stari Grad), Vranje (Beli most), Novi Pazar (Reka Raška), Smederevo (Tvrđava), Prizren (Kameni most) i Čačak (Gimnazija).

Iskoristite jedinstvenu priliku i pronađite na policama trgovina flašu Knjaza sa razglednicom Valjeva, okupite porodicu i prijatelje i uz čašu Knjaza evocirajte anegdote, uspomene i prizore iz komšiluka, koji nas celog života čine ponosnim na naš grad.

Agencija RED

 

 

3 comments on “Naš Tešnjar na ambalaži Knjaz Miloš vode

  1. Realnost

    Trebali su im reći da uhvate kadar kada je tesnjar prepun parkiranih automobila bahatih zelenasa i ostale bagre…

    Reply
  2. Лазар

    зар немате нимало стида да пишете о Тешњару.
    приказали су слику из давних времена.
    зашто не напишете какав је наш понос данас.
    хоћете ли да вам донесем пар слика

    Reply
  3. Pedja

    A da apsurd bude jos veci,juce sam je kupio i na flasi Zrenjanin,grad koji nema ni obicnu vodu za pice ;(

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.