Šest medalja za karatiste Karate kluba 014 Valjevo

U sportskoj hali u Mladenovcu održano je Državno prvenstvo za poletarce, nade i pionire u karateu. Na prvenstvu su nastupili najbolji takmičari iz cele države koji su na regionalnim prvenstvima ostvarili plasmane.

Karate klub 014 Valjevo kao jedini legitimni predstavnik karate sporta u Valjevu nastupio je sa osam plasiranih takmičara i ostvario veoma dobre rezultate osvojivši šest odličja. Prvo mesto u svojim kategorijama osvojili su: Đorđe Mitrović i Dina Drinčević, koji su postali Državni prvaci, drugo mesto i vice šampioni postali su :Iva Krsmanović i Neda Damnjanović, treće mesto zauzeli su :Vuk Đuričković i Aleksa Matijević.

„Naši takmičari Sara Nešić i Bogdan Pavlović izgubili su u repasažu. Zavidan uspeh naših najmlađih takmičara, rezultat je predanog rada uprave kluba i trenerskog tima, koji u četiri termina sedmično daju sve od sebe da prenesu svoja ne mala znanja iz karatea na naše takmičare i članove kluba. Trenerski tim u sastavu Marina Goloskoković, ilica Ilić, Predrag Branković, Vladan Živanović, Milan Lepojević i Milenko Lukić, stvorio je jednu novu generaciju šampiona, koji su stali rame uz rame već prekaljenim takmičarima u kategoriji kadeta, juniora i seniora. U narednom periodu očekuje nas Kup za Kadete i juniore gde očekujemo neko od državnih odličja, kao i školska olimpijada“, kažu u ovom klubu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.