Od danas svežije sa mogućom kišom

U Srbiju danas stiže hladniji vazduh. Olujni vetar koji je duvao u protekla dva dana doneo je sa sobom saharski pesak pa se sticao utisak veće oblačnosti .

Meteorolozi za danas predvidjaju promenljivo oblačno, vetrovito i osetno svežije vreme, mestimično sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima koji u brdsko – planinskim predelima mogu biti praćeni i grmljavinom. Vetar umeren i jak, na istoku Srbije povremeno i olujni, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 10 do 16, a najviša dnevna od 17 do 23 stepena.

Sreda: Umereno oblačno, suvo sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren, promenljiv. Najniža temperatura od 3 do 10, a najviša od 19 do 23 stepena.

Četvrtak: Promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom, na severu suvo. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 5 do 11, a najviša dnevna od 20 do 23 stepena.

Petak: Pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 4 do 11, a najviša dnevna od 22 do 26 stepeni.

RTS/RHMZ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.