Monarhistički klub se pridružio koaliciji

Nakon što su POKS i Mi snaga Srbije formirali koaliciju njoj se pridružio i Monarhistički klub.

Stefan Stefanović, iz pokreta Mi-snaga Srbije, dr Branimir Nestorović kaže da su  završeni pregovori i sa Monarhističkim klubom Valjevo.

„Monarhisti su se juče priključili koaliciji.Zbog nepravedno svrgnute monarhije 1945-e godine i poštovanja prema našoj kraljevskoj tradiciji, odlučili smo da će Monarhistički klub nositi prvo mesto na listi Ujedinjene patriotske opozicije.Takođe, napravljen je dogovor da izborni štab bude u prostorijama Monarhista. Kao što smo već pomenuli, saradnje sa SNS, SRS i SPS neće biti, te obavezujemo i novog člana koalicije garancijom da neće imati saradnju sa pomenutim političkim strankama. Koalicija i dalje nije zatvorena, i otvoreni smo za saradnju sa svima koji u sebi nose iskre istinskog patriotizma i koji su spremni na požrtvovanu borbu protiv vladajuće pošasti“, izjavio je Stefanović.

 

5 comments on “Monarhistički klub se pridružio koaliciji

  1. Dragan

    sad im nevaljamo a kad je nestorovic svaki dan gostovao na hepiju onda mu nije smetao sns. ako je zbog kampanje i da se uzmu biraci od opozicije onda razumem napade na sns ali ipak to treba da se radi sa merom kao sto su zavetnici radili

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.