Primopredaja dužnosti u Kolubarskom upravnom okrugu

Juče je u Kolubarskom upravnom okrugu izvršena  I zvanična primopredaja dužnosti između dosadašnjeg načelnika Miloša Milutinovića i novopostavljenog Viktora Mićića.

Milutinović je izvestio o prethodnim aktivnostima, predao dužnost novom načelniku i poželeo mu puno uspeha u daljem radu.

Viktor Mićić se zahvalio svom prethodniku i istakao da će nastojati da bude spona između Vlade Republike Srbije i jedinica lokalnih samouprava na teritoriji Kolubarskog okruga.

„Velika mi je čast što sam upravo ja izabran da budem načelnik Kolubarskog upravnog okruga, a ništa manja i obaveza, s obzirom na to da se u narednom periodu očekuju veliki projekti u Valjevu i na području Kolubarskog okruga. Moja dužnost je da u narednom periodu održim dobru konekciju sa ministarstvima i Vladom Republike Srbije. Kao načelnik Okruga ću se truditi da dam svoj doprinos i da se dobra saradnja nastavi i u narednom periodu, na dobrobit svih građana Kolubarskog okruga“, poručio je Mićić.

Viktor Mićić, diplomirani ekonomista, na ovu dužnost je postavljen Odlukom Vlade Republike Srbije umesto Miloša Milutinovića, koji je na toj funkciji bio od februara 2023. godine.

Novi načelnik Kolubarskog upravnog okruga je nakon primopredaje dužnosti održao sastanak sa zaposlenima, na kome su dogovoreni dalji koraci i aktivnosti.

KO

13 comments on “Primopredaja dužnosti u Kolubarskom upravnom okrugu

  1. Zoka

    Želim sreću i uspeh Viktoru na novom postavljenju. Veoma bitno radno mesto za naš grad, ali i velika odgovornost koju ta pozicija nosi. Medjutim, ovaj čovek je apsolutno dorastao toj odgovornosti.

    Reply
  2. Gogi

    Pa lepo, nadam se da će lepo sarađivati njih dvojica i raditi kako treba. Sve u interesu građana.

    Reply
  3. Taki

    Lepo je što je Mićić naglasio da postavljanje na mesto načelnika okruga predstavlja i čast i obavezu, pa se nadam da će shodno tome pokazati da je dorastao izazovu i da će časno, predano i odgovorno obavljati tu dužnost. Dakle, u najboljem interesu svih građana okruga.

    Reply
  4. Dr Stojanović

    Prvo što moram da kažem je da me je sramota da pričam u kom gradu živim.Ovaj uvlakač koji je je sve postigao cinkarenjem i izmišljanjem priča o saborcima (kako on kaže) i ove što ga sad postavljeju će da ukanali.tako i treba.Kakav narod takva i vlast.Ja odoh dalje iako sam se nadao da ću posle završene škole, odnosno doktorata moći da se zaposlim u rodnom gradu.Posle svega što se događa poslednje 4 godine, jedino mogu da kažem – daleko vam lepa kuća.

    Reply
  5. Kokolino

    Viktor Mićić diplomirani ekonomista??? Dolazi u opštinu kao portir iz obdaništa, čekao ispred vrata da ga Boba primi, hahahaha! Svaka čast, sposoban neki čovek, završio fakultet a diplomski mu bio tarifiranje radnih mesta u opštini! hahahaha

    Reply
    1. Baki

      A gde odlazi bivši?
      A dorastao je da dalje ne može, prevazišao je samog sebe.
      Da li je prijavljena imovinska karta?

      Reply
  6. Istina

    Ma nema veze ko je i šta je, to je izmišljeno političko mesto kao i što Srbija ima 250 poslanika i ko na koje kakvih drugih agencija… Aparat glomazan pojedoše narodu i džigerice…, a zemlja sve više u smradu i đubretu…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.