Vučić u Pambukovici : Vi ste mi važniji od Šidera i Rota

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom danas je u selu Pambukovica . Predsednik najavio milijarde ulaganja u putnu infrastrukturu u Srbiji , a okupljenim gradjanima poručio da mu je svako selo, svaki čovek sto puta važniji od evropskih izaslanika.

Iako u pratnji srpskih ministara predsednik Vučić je najpre pozvao meštane koji su ga dočekali da zajedno sa njima sednu za sto . U obraćanju meštanima Pambukovice Vučić je najavio nove puteve put ka Koceljevi, od Pambukovice do puta Valjevo – Šabac, gde bi radovi trebalo da krenu za mesec i po dana. On je  rekao  da će za nedelju dana početi radovi na rekonstrukciji puta od Pambukovice ka Ubu u dužini od 12 kilometara, koji će biti završen do Đurđevdana, 6. maja,  ali poručio i da mu je od brojnih stranih državnika ,mnogo važnije svako srpsko selo.

„Iz raznih zemalja bi da nam uredjuju stvari u našoj zemlji pa i d akažu ovo prase ti je ovakvo i ovakvo, krvavica ovakva , švargla ne znam kakva do najsitnijih detalja . Ako ne služite njihovim interesima nego interesima naroda, vršiće pritiske na Vas, progoniće Vas, i nazivati pogrdnim imenima. I u tim trenucima ja sam rekao da mi nisu važni ni Šider ni Rot ni Šenak , kako god da se zvali i jedna Pambukovica mi je mnogo važnija od svih njih . I to sam rekao sa svom zbiljom i na to hoću da dodam, svaka Vaša kuća, svako Vaše dete, svaka starica , svaki starac, svaki čovek u Pambukovici mi je sto puta važniji  od svakog od njih i tako ću se ponašati uvek u budućnosti. I kada budem štitio interese Srbije uvek imajte u vidu da ću u glavi da imam i Pambukovicu i svako naše selo i svakog našeg domačina , a da ću najmanje da mislim o onima koji imaju interes da pokore našu srpsku zemlju“, rekao je Vučić.

Kao razlog zašto je u posetu Pambukovici došao i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik , Vučić je naveo da je to zato jer je hteo da u Pambukovici budu čak dva predsednika i kako bi Evropa videla koliko im je zaista do Pambukovice stalo.

Dodik je meštanima Pambukovice rekao da o demokratiji uvek rado pričaju oni koji nemaju šta da rade , ali da ukoliko neko dodje zainteresovan kako oni žive to zapravo jeste i više od demokratije.

„Kad pričate o tome ljudi razmišljaju normalno je da nam napravite put . Da je normalno to bi uradili svi svaki put , a mi imamo puteve koji po 60 godina nisu rekonstruisani . Suština je u tome da moramo d aimamo jaku državu , država danas dobro radi i pomalo smo razmaženi i čekamo d anam sve uradi država . Da je lako svi bi to odavno uradili. Tražiću da nekoliko milijardi uložimo u puteve . Jer seljak domaćin hoće najbolji put jer tad njegovo imanje dobija na lepoti i mnogo je lakše doći. Narednih dana ćemo vas obavestiti koliko ćemo milijardi uložiti u puteve ne samo auto puteve već i lokalnu mrežu“, zaključio je predsednik Vučić.

Susretu sa meštanima prisustvovali su  i ministar sporta Zoran Gajić, ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković, predsednik opštine Ub Darko Glišić, državni sekretar u ministarstvu sporta Marko Kešelj i v.d. direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak, a meštani su predsednika Srbije dočekali transparentom „Pambukovici je najvažniji Vučić“.

Predsednik Srbije je najavio i skoru posetu Koceljevi.

 

10 comments on “Vučić u Pambukovici : Vi ste mi važniji od Šidera i Rota

  1. Cisto da pitam

    A da nije mozda zbog brane koja bi tu negde trebalo da bude? Pa malo eksproprijacija, pa malo oduzimanja zemljista. Da se malo umiri narod pre nego sto krene otimanje zemlje.

    Reply
  2. Srbislav

    A jos su ti vazniji Toni Bler i Sreder zlukovci koji su nas bombardovali,ubijali a koje ti i tvoja stranka docekujete sa pocastima.

    Reply
  3. Dragan

    cestitke svima koji su prosli sve bezbednosne provere policije i bije i koji su uspeli da pridju nasem presedniku i rukuju se i zahvale sto misli na narod i bori se za nas

    Reply
  4. Istina

    Ау, брука! Зашто му породица не каже да посети лекара заједно са овим што уништава Босну…Оним што је 30 дана намештао да би поново постао председник, а овај други, први што десет година намешта да остане доживотно на власти.
    Али веома је опасна изјава да свет види два председника, све то може да се обије о главу…
    Народ је глуп и неписмен и ту смо где смо.
    Нјаодговорнији су интелектуалци, професори који су ушушкани у своје комфоре и ћуте… Неће то трајати вечито. Најскуљја храна, одећа, обућа, гориво…
    Најмање плате у Европи. Највећа социјална разлика у Европи…
    Туга!
    Омладино, бежите из ове проклетиње, или узмите ствар у своје руке и направите државу га сви грађани нормално живе. Ови су изгубили оријентацију и мисле да само они треба да буду на власти… То је катастрофа.

    Reply
    1. Dragan

      a zašto da ne budu doživotno na vlasti kada su najbolji i vode državu napred!!!!

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.