Troje biciklista Sputnjika u reprezentaciji Srbije na Ciklo kros Balkanijadi

Na ponos Valjeva i BK SPUTNjIK, čak troje mladih biciklista nastupiće za reprezentaciju naše zemlje na ciklo kros Balkanijadi koja će se 20. januara održati u rumunskom gradu Vatra Dornei.

Juniorski šampion i vicešampion Srbije – braća Igor i Stefan Davidov i kadetska državna prvakinja Mila Starčević svojim sjajnim vožnjama na prvenstvu koje je u nedelju održano u Šidu, pokazali su da višegodišnji rad, zalaganje, upornost, a iznad svega ljubav prema ovom sportu uvek se u sportskom pogledu isplate, jer nositi najdraži dres crveno-plavo- bele boje je neizmerna nagrada i čast. Ponosni roditelji, treneri i svi članovi biciklističkog kluba Sputnjik neizmernom Božijim milošću su mali deo pomoći našoj deci koja su najbolji primer da i u ovom kontroverznom svetu dobre stvari i pravda, pa ma kako god to zvučalo, ipak uvek pobede i dobra dela Igora, Stefana i Mile biće samo početno svetlo i za ostalih 20-ak mlađih koji istim žarom pritiskaju pedale i o kojima će takođe uskoro, takođe, pisati u najboljem svetlu.

A do tada, nadamo se velikoj borbi i zalaganju na Balkanijadi, ali na žalost ovako velike trke, pored velikog srca voze i tehnički vrhunske bicikle koje na žalost Valjevski biciklisti i nemaju, ali je za verovati da će borba za svoju zemlju, grad i klub biti motiv više da se ostvari i dobar sportski rezultat.

Srećno šampioni!

FOTO i tekst: bksputnjikvaljevo@mail.ru

1 comment on “Troje biciklista Sputnjika u reprezentaciji Srbije na Ciklo kros Balkanijadi

  1. Vuleta

    Svaka čast treneru Jeliću i deci, odličan rad i zalaganje daju rezultat. Mnogo sreće na Balkanijadi koja je potrebna i medalje neće izostati! Sve čestitke i srećno!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.