Besplatna škola skijanja Divčibare Ski Resorta

U saradnji sa osnovnim i srednjim školama Divčibare Ski Resort i ove zimske sezone organizuje besplatnu obuku skijanja za valjevske učenike.

Uz ski pas, kompletnu ski opremu Divčibare Ski Resort za sve zainteresovane učenike organizuje i besplatnu obuku skijanja za početnike. Neophodno je da se svi zainteresovani učenici prijave profesorima fizičkog vaspitanja kako bi uzeli učešće u ovoj aktivnosti.

Uslovi za skijanje su dobri, na stazi ima preko 20cm utabanog snega i dnevne temperature su prijatne za boravak na planini. Pozivamo sve skijašte da ovakve uslove iskoriste.

 

5 comments on “Besplatna škola skijanja Divčibare Ski Resorta

  1. Skijaš

    Kako će sada da radi ski škola kafa nema snega,jedino da ih obučavaju na skojama sa točkovima

    Reply
  2. Klisko

    Upravo zato je i besplatna, kao kad je ulaz na bazen slobodan na temperaturi u maju od 10 stepeni

    Reply
  3. Jelena

    Juce stigli sa skijanja,snega ima na stazi!A instruktori svi divni,moje dete se prvi cas spustilo niz stazu Crni Vrh .Tako da svaka cast za ideju♥️Vidimo se opet uskoro.

    Reply
  4. Neca

    Svake godine se organizuje saradnja sa srednjim i osnovnim skolama iz Valjeva i okoline(seoske skole). Do sada je kroz ovu akciju proslo oko 1000 dece ako ne i vise.
    Sve se realizuje van skolskog raspusta. Ni u jednom slucaju uslovi na stazi nisu bili losi niti je akcija organizovana u danu kada ne radi staza i za ostalu javnost…
    Sve je besplatno, deca su zadovljna ne vidim razlog da neko bude negativan….

    https://www.rts.rs/lat/vesti/srbija-danas/5358093/na-divcibarama-besplatna-skola-skijanja-za-valjevske-skolarce.html#brid_cp_videoBox-1545710

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.