POKS dobio novog predsednika Gradskog odbora u Valjevu

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) u Valjevu je dobio novog predsednika Gradskog odbora, književnicu Mariju Ilić, nakon održane izborne skupštine na kojoj je 102 člana stranke glasalo i podržalo njen izbor. POKS je tim povodom izdao sledeće saopštenje :

„Glavni zadatak Gradskog odbora POKS će biti priprema za izbore za Skupštinu grada Valjeva koji će se održati do juna meseca ove godine. Valjevci su pokazali na zadnjim republičkim izborima da žele promene, jer je SNS dobio tek nešto malo više od 40 odsto, a zajedno sa SPS manje od polovine. Mi negujemo odlične odnose sa Novim DSS u okviru koalicije NADA, nastavićemo tu saradnju i ubeđena sam da ćemo napraviti još bolji rezultat nego u decembru, kada smo bili treći po broju glasova i pobedili SPS“, navodi se u saopštenju predsednice Gradskog odbora POKS Valjevo, Marija Ilić.

„Uskoro ćemo zajedno sa svojim koalicionim partnerom iz Novog DSS odlučiti da li ćemo koaliciju proširivati sa još nekim bliskim strankama ili ne, a sve u cilju da zajedno sa ostatkom opozicije učinimo preko potrebne promene u našem gradu. Naši sugrađani znaju da je Valjevo zaslužilo bolje rukovodstvo od ovog koje SNS trenutno ima. Vreme je da na izbore izađu pod svojim imenima i provere šta građani misle o njima“ – dodala je Marija Ilić.

Novi Gradski odbor POKS Valjevo će čini i ugledni Valjevci :

-Marko Ilić, Zamenik Predsednika GrO

-Boško Ranković, Potpredsednik GrO

-Sanja Veselić, Potpredsednik GrO

-Ivan Milošević, Predsednik Srpske kraljevske omladine

-Snežana Ranković, Predsednik foruma žena

-Tatjana Petrović, tehnički sekretar

-Milovan Milivojević, Predsednik IO Gradskog Odbora

-Slobodan Milićević, Zamenik predsednika IO

-Vojin Andrić, član IO

– Bojan Ivanović, Predsednik saveta za kulturu

-Goran Mitrović, Predsednik saveta za poljoprivredu

-Gordana Kovačević, Predsednik saveta za porodična pitanja

– Milica Stajić, Predsednik saveta penzionera

-Stefan Tarić, predsednik saveta za sport

POKS“

 

11 comments on “POKS dobio novog predsednika Gradskog odbora u Valjevu

 1. Pitam za druga

  Zamisli kad imas tek nesto vise od sto clanova i skoro toliko glasaca i onda se usudis da kazes da neko ima „tek nesto vise od 40%“ na izborima? U nasem narodu se kaze „gde ces peske na Rusiju“?

  Reply
 2. Милош Марјановић

  ovi su komedija, počev od imena stranke do brojnosti članova

  Reply
    1. Roki

     A izvinjavam se vi iz Jeremiceve stranke sto imate u Valjevu 5 puta manje glasova od Nestorovica? 😀

     Reply
 3. Grondza

  Mariju znam kao finu devojku koju cete sresti kod Doma kulture, nesto pise sama cesto zamisljena klasicni starogradski pesnici. Krenulo ju je pisanje uzlazno, zasto je i pod kojim okolnostima usla u Poks to me zanima. Pratim njene objave vezane sa sns protivnik im je, ali ostaje pitanje zasto ciganski poks. Maro trepni dva puta ako si oteta

  Reply
 4. nato

  Svi ti novoformirani pokreti u Srbiji, zajedno sa DSS-ovcima i slicnim imaju samo jednog predsednika, a to je pokojni Josif Vasarionovic Staljin. Ovo ostalo su samo maskote, ko sto im je i ideologija samo maska.

  Reply
 5. Лукић

  Маки, шта ти је требао покс, знамо сви понуде које си одбила од снс а куд оде у још горе.
  Ти имаш амбиције да будеш високи функционер овог града али чему те покс привуче онај ваш војвода петровић нема у којој странци није био мислим да је био и у снс шта ћеш са њима

  Reply
 6. Viktor

  Marija divno dete, ljubazna skolovana i dobra bravo za izbor. Samo kad se resiste onog mirka, sad glasam za vas

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.