Prijavljivanje za studentske kartice od 13. novembra

Prijavljivanje za nove studentske kartice počeće 13. novembra. Nove kartice donose brojne popuste za studente, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom instagram profilu.

Kako prenose nacionalni mediji, prijava će biti otvorena 13. novembra, a nove studentske kartice moći će da imaju studenti osnovnih studija državnih i privatnih fakulteta, ali i studenti viših nivoa studija.

Predsednik Srbije je objasnio da se  nove kartice razlikuju se od starih jer će biti platne, i neće biti namenjene samo za domove, već za ostvarivanje brojnih popusta.

Vučić je najavio i da će studenti sa ovim karticama voznu kartu plaćati 20 odsto jeftinije, a avionske 10 odsto manje, ali i da će imati razne popuste, u trgovinskim lancima i na drugim mestima.

1 comment on “Prijavljivanje za studentske kartice od 13. novembra

  1. Dragan

    bravo za presednika vucica koji deli kartice studentima. koliko su kartice dobre i koliko je usteda velika govori i to sto ce i presednik vucic kao student kosarke uzeti karticu da bi se vozio vozom na brzoj pruzi napravljenoj 2018 godine do budimpeste kad krene u posetu kod svog prijatelja orbana

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.